SPØRGESKEMAER

Den nemmeste og mindst forpligtigende måde at samle data ind lokalt, er at sende et link ud til et spørgeskema de selv udfylder.

Med et spørgeskema kan man få mange besvarelser på kort tid og man kan også få en grafisk fremstilling foræret, afhængig af hvilket spørgeskemasystem man bruger. Hvis I i forvejen bruger Google Drev til Jeres BLUP anbefaler vi at I bruger det spørgeskemasystem der ligger der.

Inspireret af den spørgeundersøgelse, som landdistriktskoordinator Karin Lorenzen Kjærgaard, udarbejde til landsbyen Ellum, har vi lavet dette spørgeskema til din landsby i Google Form (klik på linket). I kan finde den i jeres landsbymapper. Det er nemt at redigere i den – og tilpasse den til jeres landsby. Herefter kan I dele undersøgelsen på jeres landsbys FaceBook gruppe. På den måde får I involveret mange forskellige – og får mange forskellige svar. Det sætter samtalerne i gang ude i de små hjem, f.eks. som optakt til et borgermøde.

For at finde inspiration til Jeres design af spørgeskema henviser vi til Charlotte Albrechtsens…..

5 bud til at skabe spørgeskemaer folk vil (og kan) besvare

Du kan også finde inspiration til, hvordan du skruer et spørgeskema sammen fra hendes blogserie om spørgeskemadesign. Serien består af syv dele:

Hvis du vil undersøge andre digitale muligheder end Googles,  er her en række link, du kan gå på opdagelse i: